Af Anders Lang Jensen

Spanske Pep Guardiola er klar til endnu et spændende transfervindue for Manchester City, og der kommer til at ske en forvandling i truppen. Det skriver The Sun.

William Carvalho under en kamp mod Benfica. Getty Images

Der skal ske en revolution af City-mandskabet henover sommeren. Derfor er ledelsen i gang med at forberede et transfervindue, der kan gå hen at blive helt vanvittigt. Der kommer mildt sagt til at være travlt på gangene ved Etihad Stadium i Manchester.

Portugisiske William Carvalho er den absolutte topprioritet for Guardiola. Den defensive midtbanemand er europæisk mester med Portugal, og er en fysisk bombe centralt på banen. Guardiola er klar til at smide £60m efter den unge talentfulde Sporting-spiller.

Er Ryan Bertrand løsningen på Citys forsvarsproblemer? Foto: Getty Images

27-årige Ryan Bertrand fra Southampton drømmer City også om. Den tidligere Chelsea-spiller har imponeret for klubben på den engelske sydkyst. Guardiola vil have en ny venstre-back. Det har han i Bertrand. En pris på £30m er hvad City må punge ud med, og det er de klar til.

Sidst er det 24-årige Ben Gibson, der er en vigtig defensiv brik for klubben Middlesbrough i Premier League. Den engelske midterforsvarer er en oplagt signing for Guardiola, der ikke råder over en stabil defensiv. En pris på £25m skulle være nok for den nedrykningstruede klub til at lade profilen gå.

Altså en dyr sommer City går i møde. Er de tre spillere nok, eller skal der ske mere?