Torsdag aften d. 21 maj 2015 skete det, Hernings store fodbold, bedre kendt som FC Midtjylland, havde drømt om i så mange år. Med en uafgjort mod FC Vestsjælland i Salgelse igår fik vestjyderne lagt sig hele 10 point foran nr.2 og med kun 3 spillerunder tilbage blev de dermed mester af den danske Superliga 2015! Selvom det var en lidt flad fornemmelse at overvære vinderkampen, så var festen, der udspillede sig på banen efterføgende en helt anden oplevelse! Der var en tydelig lettelse at spore både blandt træner og spillede; endelig skete det, endelig!

Cheftræner Riddershold iført Gulddrag, cigar og champagne!

Kort tid efter sejren torsdag aften offentliggjorde ekstrabladet et billede af selveste cheftræneren Glen Riddersholm iført et jakkesæt af guld, en stor cigar og en flaske champagne. Billedet er formentlig ment i sjov og som en hyldest til vestjydernes store bedrift. Dog er det blevet modtaget med stor kritik på Twitter, hvor blandet Jesper Grønkjær ikke kan forstå, hvad med meningen med billedet er.

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 12.52.13

Han er dog ikke den eneste der er smule rystet over Cheftrænerens fremstilling af guldsejren. Thomas Kristensen lader hellere ikke til at forstå det sjove i guldbilledet og sammenligner Glens fremstilling med en ny CD fra Kandis.

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 12.54.55

Sportsdirektør fra FCM vil i Champions League.

GuldGlen eller ej, sportsdirektøren, Claus Steinlein, i FCM har store planer med den vestjydske klub og drømmer om europæisk deltagelse.
Vi har et kvalitetshold, og det vil vi forstærke, så det skal nok blive rigtigt spændende. Om vi kan gøre det, det må vi se til den tid, men vi har kvaliteten til at gå hele vejen til gruppespillet” Udtaler sportsdirektøren og forsætter:
Min opgave er sammen med teamet at forstærke holdet, og det er nemmere, når man er mester, fordi der er flere, der er tiltrukket af at spille Champions League. Så på den måde er arbejdet nemmere, men vi skal også hente spillere fra en højere hylde
Om FC MIdtjylland har Champions League potientiale eller ej, må dansk fodbold vente med at finde ud af, til efter sommerferien.