Af David Paris 

Sidste gang Tottenham kunne fejre en titel var i 2008. Næste 10 år siden. Det var mod Chelsea og det var i finalen i League Cuppen. Efter forlænget spilletid kunne Spurs som klubben også bliver kaldt, juble efter en 2-1-sejr over rivalerne fra den anden ende af London.

I øjeblikket tegner det godt for London-klubben med de hvide trøjer og hanen som emblem på brystkassen. De har lige slået Real Madrid med 3-1 i Champions League-gruppenspillet og vandt i weekenden endnu en gang i Premier League, hvor de ligger nummer tre. Så måske kan denne sæson være sæsonen hvor Tottenham endelig får slukket titel-tørkenen. Træner Mauricio Pochettino er forhåbningsfuld og udtalte selv efter netop sejren over Real Madrid, at en titel i denne sæson er inden for rækkevidde.

(Photo by Phil Cole/Getty Images)

Men denne artikel kommer til at handle om alle andre end Spurs. Ironisk nok. For det er lang tid siden de har vundet noget. Og det er fleste faktisk klar over. Her kommer et par udvalgte spillere, der har vundet både flere titler end Tottenham har gjort de sidste knap 10 år.

Garry Monk

Garry Monk var i flere år anfører for Swansea City og var faktisk blandt de vigtigste spillere, der var med til at få klubben op fra de lavere engelske rækker til Premier League. Og for den præstation satte han et punktum. Han vandt i 2013 League Cuppen. Det første trofæ til klubben nogensinde. Senere gik han på pension, blev træner for klubben og rykkede siden ud med Middlesbrough i sidste sæson i Premier League.

Jay Spearing

De fleste kan huske Jay Spearing fra hans tid i Liverpool, hvor han stort set altid startede ude. Underligt nok blev klubben i flere år ved med at have den dengang unge midtbanespiller med i truppen, selvom han aldrig fik chancen fra start. Det endte da også med et salg til en mindre Championsship-klub, men inden da, nåede Spearing da lige at løfte League Cuppen-trofæet i 2012. Det er for eksempel flere end Moussa Dembele har.

Carl Jenkinson

Man skulle ikke tro at Carl Jenkinson rent faktisk har været inde over Arsenals førstehold. I dag er han udlejet til Birmingham City i den næst bedste række. Og det forstår man godt. På trods af dette var han dog med i Arsenals trup i FA Cup-finalen i 2014, som Arsenal vandt med 3-2 over Hull City.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side