Salomon Kalou

Du kan komme rigtig langt i din karriere ved at arbejde hårdt, møde til træning og håbe de andre bliver skadet, så træneren ikke har andet valg end at lade dig spillere kampene. Det opsummerer faktisk meget godt Salomon Kalous karriere i Chelsea. Ingen havde nogensiden regnet med afrikaneren, men da han fik chancen scorede han og var en af de vigtigste mænd i flere af Chelsea titler i slutningen af 00’erne. I sin tid i Chelsea vandt han tre FA Cup-titler, og én Premier League-titel.

Jesse Lingard

Han er ikke Harry Kane eller Dele Alli, men alligevel har han scoret i en FA Cup-finale og vundet den samme finale. Hverken Kane eller Alli har gjort det. Den engelske landsholdsspiller Jesse Lingard takkede for tilliden fra Louis van Gaal i FA Cup-finalen mod Crystal Palace og scorede og kunne dermed sikre klubben fra den røde del af Manchester, endnu et trofæ.

En jubelglad Jesse Lingard fejrer, at han netop har afgjort FA Cup-finalen 2016. Foto: EPA/ANDY RAIN

Stewart Downing

Stewart Downing blev købt til Liverpool fra Aston Villa for dyre penge. Han skulle være manden, der skulle få The Reds tilbage i toppen af engelsk fodbold. Sådan blev det ikke helt. Han var dog med på 2013-holdet der vandt League Cuppen og selvom han i dag spiller for Middlesbrough kan man måske alligevel sige, at han har klaret det bedre end hele Tottenham.