• Monaco-spiller jagtes af både Manchester United, Manchester City og Paris Saint-Germain. Nu afslører han, at det er hans sidste sæson i klubben.
  • Foruden de tre førnævnte klubber er Atlético Madrid, F.C. Københavns kommende Europa League-modstandere, også nævnt som en potentiel bejler til spilleren.
  • Hør, hvad Monaco-spilleren sagde i forbindelse med en pressekonference forleden, og læs hele historien her.
  • LÆS OGSÅ: Alle taler om det: Dette gjorde Lukaku efter sin scoring mod Bournemouth

af: Emil Plovgaard

AS Monaco-spilleren, Fabinho, har under et pressemøde fortalt, at dette muligvis bliver hans sidste sæson i den franske klub.

Det er gode nyheder for Manchester United, Manchester City og Paris Saint-Germain, som alle meldes interesserede i den alsidige fodboldspiller, som kan spille på næsten alle positioner.

Foruden de tre nævnte klubber er han dog også på ønskelisten hos Atletico Madrid, der i februar over to kampe skal møde det danske mandskab, F.C. København.

Nok min sidste sæson i Monaco

– Dette bliver nok min sidste sæson hos Monaco. Jeg har ikke underskrevet nogen kontrakt, fortalte han forleden på en pressekonference.

– Atletico Madrid eller PSG? Jeg spiller for Monaco. Jeg bliver nødt til at bevise, at jeg kan spille på hold af den kaliber. Vi får at se i maj. Jeg plejede at læse aviser, men det gør jeg ikke mere.

Den brasilianske landsholdsspiller har imponeret i løbet af de seneste par sæsoner med Monaco, og sidste sæson blev han særdeles kendt i hele Frankrig, da han sammen med sin klub vandt det franske mesterskab, hvor han var en særdeles gavmild bidragsyder med flere flotte frispark.

Brasilianeren er alsidig, og han kan spille over det hele. Næsten. Han har bevist sig som både back og central midtbanespiller under sin tid i Monaco, men positionen på midtbanen er den, han har optrådt flest gange på.

Selvom Manchester United har været tættest på at hente brasilianeren i de seneste transfervindue, afslørede Fabinhos far i sidste sæson, at hans søns hjerte er hos lokalrivalerne fra Manchester City.