Den 20-årige Pape Cheikh Diop som til dagligt optræder for Celta Vigo, rygtes nu væk fra den spanske klub. Der er ifølge engelske medie stor interesse i midtbanespilleren fra Tottenham og Lyon.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mail skriver at Celta Vigo-midtbanespilleren Pape Cheikh Diop formentlig kan have en fremtid i Premier League. Der er ifølge mediet stor interesse i Diop fra Premier League-storklubben Tottenham.

(Photo by Nathan Stirk/Getty Images)

Den 20-årige Celta Vigo-spiller har været yderst velspillende for den spanske klub. Derfor er der kommet en del interesse, i den unge midtbanespiller fra nogle europæiske storklubber. Der er Tottenham som tidligere nævnt, og så er der den franske storklub Olympique Lyon.

Daily Mail skriver samtidig at det forventes der er fire positioner som Mauricio Pochettino vil forstærke Tottenham-holdet på. Det forventes det er højreback, midtstopper, og en kreativ midtbanespiller som skal hentes til klubben. Den sidste er så en reserve-målmand ifølge mediet.

Celta Vigo-spilleren har ifølge Daily Mail både potentiale til at blive rigtig god for Tottenham, i begge ender. Han er derfor det som man vil kalde en “box to box”-spiller, som både har styrker i offensiven såvel som i defensiven.

Er det en fair pris for Celta Vigo-spilleren?

Pape Cheikh Diop forventes ifølge Daily Mail at koste omkring 75.000.000 kroner, at hente væk fra den spanske klub. Derfor er der ingen tvivl om at den unge midtbanespiller, ikke er en af de velkendte absurd dyre transfers.

Læs også: LISTE: Coutinho ryger snart – Seks erstatninger for brasilianeren