FC Barcelona meldes særdeles interesserede i Liverpools brasilianske guldfugl, Philippe Coutinho. Men hvis Liverpool sælger ham, hvem skal så egentlig tage over på Liverpools midtbane?

LIVERPOOL, ENGLAND – MAY 21: Philippe Coutinho of Liverpool during the Premier League match between Liverpool and Middlesbrough at Anfield on May 21, 2017 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Liverpool skal med al sandsynlighed ud og finde nye kræfter til midtbanen, og bliver derfor nødt til at investere en del penge. Herunder har vi samlet seks bud på ideelle Coutinho-erstatninger.

  1. Thomas Lemar, AS Monaco

Thomas Lemar var én af hovedårsagerne til, hvorfor Monaco endte med at blive så succesrige i sidste sæson. Her slog man PSG af tronen i Frankrig, og det blev til stor succes i Champions League, hvor man nåede helt frem til semifinalen.

Lemar var en af drivkræfterne bag den gode sæson med 17 mål og 14 oplæg. Desværre en lidt undervurderet, fordi spillere som Kylian Mbappé, Bernardo Silva og Radamel Falcao nød stor bevågenhed i Monacos succes-sæson. På trods af, at øjnene var rettet mod de tre førnævnte spillere, er en del klubber dog også interesserede i Thomas Lemar.

Kantspilleren har et fantastisk blik for spillet, og kan slå præcise indlæg. Han er derudover også ekspert i dødboldsituationer.

Hvorvidt Monaco vil af med deres opfostrede talent, men det er forsøget værd for Liverpool.

  1. Hakim Ziyech, Ajax

Ziyech spillede en forrygende sæson for Ajax i sidste sæson. Marokkaneren har en særdeles glimrende statistik bag sig, og han var den spillere, som skabte flest chancer i både Æresdivisionen og Europa League sidste sæson. Ziyech spiller naturligt på den centrale midtbane, men kan også bruges på kanten.

Efter hans sidste sæson at dømme virker Ziyech klar til at tage skridtet videre – opad. Foruden syv mål og 11 assists i sidste sæson skabte han også 3,8 chancer pr. kamp.

Marokkaneren har et stort potentiale, og hvis Liverpool kan klemme det sidste ud af Ziyech, kan han vise sig at blive en fornuftig afløser for Coutinho.

  1. Luan, Grêmio

Luan rygtes til Europa i stor stil denne sommer. Både Liverpool og Leicester meldes som mulige destinationer for brasilianer. Spillemæssigt minder Luan meget om Coutinho, og derfor er han en ideel erstatning.

Den 24-årige brasilianer er meget alsidig, og kan bruges overalt i offensiven. Derudover har han en fantastisk kontrol og føling med bolden. Han er manden, hvis du skal score mange mål på langskud.

Luan har tiltrukket behørig interesse, og det føles ikke som om, at Grêmio har, hvad der skal til, for at holde den unge brasilianer i truppen.

Liverpool er dog som nævnt ikke den eneste interesserede klub. Grêmios sportsdirektør, Odorico Roman, har også udtalt, at russiske Spartak Moskva har lagt et bud på 24-årige Luan.

Se de næste tre erstatninger, ved at bladre. Benyt pilene nedenfor