1. Alex Oxlade-Chamberlain

Med et år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, virker Oxlade-Chamberlain som et billigt alternativ til Coutinho. Sandsynligheden for, at Chamberlain bliver i London ser ud til at dale dag for dag.

Liverpool har været nævnt som en mulig arvtager for Chamberlain, men også Chelsea meldes interesserede.

Arsene Wenger brugte Oxlade-Chamberlain på seks forskellige positioner sidste sæsoner, dog uden den store succes. Ikke desto mindre viser det, at den engelske midtbanespiller er en alsidig herre, og hvis Liverpool finder plads til ham på hans naturlige plads, bør han kunne være en forstærkning hos The Reds.

Eneste men er, at Chamberlain er meget skadesplaget, og som følge heraf døjer meget med svingende præstationer.

  1. Giacomo Bonaventura, AC Milan

Spillemæssigt minder Bonaventura meget om Coutinho. AC Milan har ikke præsteret på vanligt niveau de seneste år. Det har dog ikke forhindret den 27-årige midtbanespiller, Giacomo Bonaventura, i at etablere sig et navn i Italien og skabe sig et omdømme som en af Italiens bedste midtbanespillere.

Det bliver dog ikke nogen nem sag, hvis Liverpool vil have Bonaventura. Milan har nemlig fået nye og rige ejere, der kan holde Bonaventura i Nord-Italien i et stykke tid endnu, men der går dog rygter om, at fuglen er klar til at forlade reden.

  1. Julian Draxler, PSG

Julian Draxler ser ud til at være fortid i Frankrig. Den brasilianske verdensstjerne Neymar har ødelagt det spinkle håb, som der var for tyskeren, forud for denne sæson.

På trods af den relativt korte tid i PSG – Draxler ankom til den franske hovedstad i januar – så meldes han allerede nu på vej væk.

Med egenskaber og teknik, der minder meget om Coutinho, bør Liverpool måske også kigge denne vej, hvis de alligevel er i området for at kigge på Thomas Lemar?

LÆS OGSÅ: Succesfuld målmand vandt Champions League tre gange: Nu tager hans karriere en overraskende drejning