Radamel Falcao – Fra Atletico Madrid til AS Monaco

(Photo by Gal Schweizer/LatinContent/Getty Images)

Den colombianske angriber Radamel Falcao var med afstand den bedste angriber i verden i sommeren 2013. Han havde bombet mål ind for Atletico Madrid og alt tydede på, at han skulle væk fra Vincente Calderon. Noget tydede på Real Madrid, men en handel mellem de to klubber er aldrig rare og Falcao afslog. I stedet blev det nyrige AS Monaco i den franske Ligue 1. Han faldt aldrig fodfæstet der og blev hurtigt skade, og måtte derfor se fodbold fra sidelinjen i flere måneder. Efter skaden ramte den i dag 31-årige colombianske landsholdsspiller aldrig samme niveau, heller ikke med låneperiode i både Manchester United og Chelsea. I denne sæson har han dog genoprettet noget af hans dengang frygtindgydende ry med vigtige scoringer i Ligue 1, der har givet klubben en det franske mesterskab, og semifinalerne i Champions League.

Mario Balotelli – Fra AC Milan til Liverpool

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Mario Balotelli ønsker nok den dag i dag, at han aldrig var skiftet tilbage til Premier League, den sommer i 2014. Året forinden var han skiftet til AC Milan, som han som barn var stor fan af. Han kom fra tre mislykkede år i Manchester City, hvor han ragede uklar med alt og alle. I Milan var han holdets stjernespiller og med 26 mål i 43 kampe beviste den italienske angriber sin værd. Efter netop denne sæson valgte han så at tage skridtet videre og det skulle selvfølgelig være Premier League igen. Og det gik som forventet. Arbejdsgiveren var denne gang Liverpool, men han fejlede totalt. Brændte den ene 100 procent chance efter den anden og efter kun en sæson vendte han tilbage til Milan, på en låneaftale, men lige lidt hjalp det, så sidste sommer skilte The Reds sig af med angriberen og solgte ham til Nice i den franske Ligue 1.

Kaka – Fra AC Milan til Real Madrid

(Photo by David R. Anchuelo/Real Madrid via Getty Images)

Den brasilianske offensive midtbanespiller Kaka var den første af Real Madrids galactico signings i 2009. Præsidenten Florentino Perez havde lovet fansene store indkøb den sommer og Kaka var første del af planen. Efter italienske mesterskaber med AC Milan og en anfører-rolle skiftede Kaka til Real Madrid som verdens dyreste fodboldspiller. Dagen efter måtte han dog se sig slået af Cristiano Ronaldo, der ligesom Karim Benzema, var en del af Madrids millionsatsning den sommer. Som en eneste af de to floppede Kaka fælt og han slog aldrig rigtig igennem. Skader og dårligt spil var de primære årsager til at den brasilianske landsholdsspiller fire år senere, og kun 85 kampe, skiftede tilbage til Real Madrid. I dag spiller han på de sidste år af sin karriere og tjener i øjeblikket til pensionen i Orlando City i USA.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side