Det engelske podcast Transfer Window Podcast har diskuteret Manchester Uniteds transfervindue. Henry McRae mener at Mourinho har gjort det godt, men at der stadig mangler noget.

Af Lasse D. Drescher

Henry McRae er kendt fra podcastet “Transfer Window Podcast” og han understreger til Daily Star, at Mourinho ønskede flere spillere. José Mourinho formåede at hente forstærkninger til Manchester United, men ikke nok.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Der var mange medier som meldte at Danny Rose fra Tottenham, var tæt på at skifte til Manchester United. Det var nemlig ret tydeligt at Mourinho ønskede at forstærke venstreback-positionen.

Den portugisiske træner formåede dog ikke at sikre sig en forstærkning. Den anden position som Manchester United jagtede en forstærkning til var den offensive midtbane. Der har dog ikke for alvor været rygtet en stjerne mod Manchester United, til at udfylde den plads.

Har Mourinho handlet udemærket ind, eller mangler der noget?

Englænderen Henry McRae understreger samtidig at Mourinho tydeligvis har handlet godt ind, eftersom at Manchester United er nummer et i Premier League. Romelu Lukaku, Nemanja Matic og Victor Lindelöf er hentet til Old Trafford i løbet af sommerens transfervindue.

Læs også: Manchester United jagter nyt Benfica-talent