Manchester United og AS Monaco har ifølge engelsk medie stor interesse, i en ung Benfica-winger. Det er den 21-årige serbiske wing Andrija Živković.

Af Lasse D. Drescher

Den portugisiske storklub Benfica har mere eller mindre altid nogle unge talenter, som storklubberne jagter. Det meldes nu at det formentlig bliver sådan i denne sæson, endnu engang.

(Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images)

Det engelske medie Mirror skriver at Manchester United og AS Monaco har scouts ude og følge Benfica. De har specielt fokus på den 21-årige serbiske Benfica-winger Andrija Živković. Den unge winger har overrasket rigtig mange efter nogle gode præstationer.

Andrija Živković skiftede i 2016 fra Partizan Beograd til den portugisiske storklub Benfica. Det forventes nu ifølge det engelske medie, at Benfica godt kan forvente at tjene gode penge på et eventuelt salg af serberen.

Formår United at sikre sig Benfica-profil denne gang?

José Mourinho har tidligere jagtet Benfica-talenter, men det er endnu ikke lykkes at hente en spiller til klubben. Victor Lindelöf er skiftet til Old Trafford, men Nelson Semedo var også jagtet af United, og det blev ikke til en afsluttet handel.

Læs også: Afsløring: Derfor hentede Ferguson ikke Zidane til klubben