Torsdag måtte den tidligere FCM-spiller, Pione Sisto, optræde som vidne i retten i Herning. Han var indkaldt på grund af en større sag mellem Sistos egen agent, Angelo Sisto, og hans spilleragent, Alan Hvedehave. Det skriver Ekstra Bladet.

Foto: Allan Hogholm / FrontZoneSport via Getty Images

Ifølge Alan Hvedehave så har Angelo Sisto ikke betalt det aftalte beløb i forbindelse med Pione Sistos skifte til Celta Vigo i sommeren 2016.

Efter planen skulle Alan Hvedehave i sommeren 2016 have modtaget 30 procent af salæret, som tildeles agenterne efter et salg.

Der er ifølge Hvedehave selv tale om et beløb på 1,8 millioner kroner.

Da Pione Sisto i øjeblikket er bosat i Galicien, måtte han vidne over Skype.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner

Og her kommer problemerne så. For Sisto selv nægtede nemlig at afsløre sin løn, som Hvedehave har opbygget sit krav på. Det kan ende med at koste hans bror, Angelo, dyrt. For ifølge ham ligger Piones løn langt under det, Hvedehave har opbygget sit skøn på.

LÆS OGSÅ: Han sidder på bænken i FC Midtjylland: Nu kommer han med den vildeste udmelding EVER

Angelo Sisto og Alan Hvedehave var ifølge Ekstra Bladet enige om, at der er indgået en telefonisk aftale imellem dem. Hvedehavde arbejdet på et skifte for Pione Sisto til Celta Vigo i halvandet år.

Den aftale blev dog aldrig skrevet ned på papir. Og dermed har Angelo Sisto, ifølge hovedpersonen selv, ikke følt sig bundet af aftalen. Derudover valgte han også at ignorere ni måneders telefonopkald fra Alan Hvedehave.

Torsdagens møde i retten varede seks timer, og det forventes, at der afsiges dom en gang i løbet af maj måned.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Pione Sistos tidligere klub, FC Midtjylland, kæmper i denne sæson om guldet i Superligaen, hvor klubben ligger i tæt konkurrence med Brøndby IF.