Den franske landsholdsspiller, Thomas Lemar, forventes at forlade Monaco denne sommer. Han er allerede blevet kædet sammen med både Liverpool og Arsenal.

Foto: Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images

Liverpool er tilbage i det ræs, som omhandler Thomas Lemar fra Monaco. De er angiveligt tæt på en aftale med den franske landsholdsspiller. Det skriver flere franske medier onsdag.

Lemar var allerede et emne på Anfield i sommer, men de to parter kunne ikke nå til enighed. Endvidere fik Arsenal afvist et bud på 92 millioner pund på transfervinduets allersidste dag. Thomas Lemar er derfor den dag i dag stadig Monaco-spiller.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Ingen af klubberne vendte dog tilbage med et bud på den tidligere Caen-spiller i januar måned. Dette skyldes angiveligt, at Monaco var meget stædige, og gerne så, at Lemar fortsatte i klubben. Liverpool mente endvidere, at franskmændenes pris på Lemar var alt for høj.

Flere medier skrev også i sidste måned, at Liverpool – som får tilgang af Naby Keita til sommer – havde trukket deres interesse for den 22-årige spiller tilbage.

Monacos vice-præsident, Vadim Vasilyev, fortalte også, at han ikke kunne forlade den franske klub før slutningen af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død

Monaco: Lemar er en fri fugl

Nu tyder alt dog på, at Lemar forlader Stade Louis II denne sommer. Han er vendt tilbage til sit gamle jeg i forrygende form, og han har assisteret fire gange i de seneste fire kampe. Han presser dermed på i forhold til en plads i Frankrigs VM-trup.

Ifølge det franske medie, Le10 Sport, har Liverpool atter forhørt sig om den franske mitbanespiller – en aftale ser ud til at være lige oppe over.

Lemar selv er angiveligt åben over for et skifte til Anfield. Han har også fået at vide af Monaco, at han er fri til at forhandle med andre klubber. Monaco forventes at forlænge i omegnen af 700 millioner kroner for den 22-årige midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche