Liverpool er i øjeblikket inde i en god formkurve. Det på trods af, at de i vinters mistede Philippe Coutinho til FC Barcelona. Det ser ud til, at klubben slutter fornemt af i Englands bedste række, Premier League. Et par navne rygtes dog til Anfield forud for den næste sæson. Særligt et navn er bekendt, og er dækket op på overfladen her på det seneste, som et af de mest sandsynlige Liverpool-emner. 

(Photo by VI Images via Getty Images)

Der er tale om ingen ringere end Marco Reus fra Borussia Dortmund. Den 28-årige tyske angriber, som for nylig kom tilbage til klubbens førstehold efter en længerevarende skade.

Reus blev anset som en af Tysklands bedste spillere i den nuværende æra. Mange og lange skader gjorde dog, at hans karriere ikke blev helt så god som forventet. Den tidligere Borussia Mönchengladbach-kant blev hentet tilbage til BVB i januar 2012, hvor han havde et lovende ophold hos akademiet.

Læs også: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Jürgen Klopp, den nuværende Liverpool-boss, tog hans spil til et helt nyt niveau, og han førte hans potentiale ud i livet.

Men der er kommet andre boller på suppen for Reus. I øjeblikket har han 12 måneder tilbage af sin kontrakt hos Signal Iduna Park. På det seneste er han dog vendt tilbage til sit gamle jeg. Han har strikket tre mål sammen i de seneste 4 Bundesliga-optrædener siden hans skade.

LÆS OGSÅ: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død

Det er dog tvivlsomt, hvorvidt Dortmund står klar med en ny, langvarig kontrakt til Reus.

Klopp kender Reus og Reus kender Klopp

En af de klubber, som har beundret Reus gennem længere tid, Liverpool øjner dog muligheden for en billig handel. Det skriver det spanske medie, Mundo Deportivo.

Liverpool har i denne sæson haft en særdeles giftig trio i front, bestående af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané, som allerede har nettet 68 gange i alle turneringer.

Læs også: Tidligere Liverpool-spiller har stor succes: Nu kan han være på vej hjem til Anfield

Dermed har man ikke kunnet mærke, at en af de største stjerner, Philippe Coutinho, har forladt klubben, efter i lang tid at have stjålet meget af rampelyset på Anfield.

Reus vil passe perfekt ind i Klopps Gegenpress-system. Han er vokset op med de samme principper, som den karismatiske tyske træner. Han har fart, er dødsensfarlig på kontrastød og har et godt overblik såvel som gode afleveringer.