Liverpool har følehornene ude for tiden. De er nemlig på jagt efter en af klubbens tidligere spillere, spanske Suso, som i øjeblikket render rundt i Serie A, hvor han spiller for AC Milan.

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

En artikel skrevet af den velrenommerede italienske medie, CalcioMercato, afslører, at Suso har en frikøbsklausul i sin kontrakt med de italienske mastodonter. Den skulle efter sigende beløbe sig til 40 millioner euro, eller godt og vel 300 millioner kroner.

Endvidere skriver mediet, at Jürgen Klopps mandskab i øjeblikket viser seriøs interesse for den spanske offensivspiller, som har blomstret under sit ophold i Serie A hos AC Milan.

Læs også: Nu er der faldet dom: Så længe er Robin Olsen ude

Slog ikke til i Liverpool – nu har han succes i Milano

Suso kom til Liverpool som en ung teenager i 2010. Her fik han en plads på klubbens ungdomsakademi, og steg sidenhen i graderne. To år senere fungerede han som seniorspiller i klubben. Men den spanske midtbanespiller forlod altså PL-giganterne i 2015 efter et forfejlet forsøg på at slå sin rolle fast på klubbens førstehold.

Suso skiftede i stedet for til italiensk fodbold, hvor AC Milan tog imod ham med åbne arme. Derudover havde han også et succesfuldt lejeophold hos Genoa i 2016.

Læs også: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Har spillet sin første landskamp for Spanien

Spanske Suso er efterhånden blevet 24 år gammel. Han fik endda sin første kamp på det spanske landshold på cv’et sidste år. Pilen peger for nuværende kun i én retning, og det er op, for den unge Suso.

Det er endnu uvist, hvorvidt Liverpool vil fuldføre deres jagt på at få den unge Suso hjem til Anfield. Grundet hans seneste form og en frikøbsklausul, som er til at betale, er der dog givetvis en masse klubber interesserede.

LÆS OGSÅ: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død