Den 26-årige Southampton-midtstopper rygtes fortsat mod Liverpool. Fodboldeksperten Owen Hargreaves mener dog ikke, at Virgil van Dijk kan løse alle Liverpools problemer i defensiven.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere engelske landsholdsspiller Owen Hargreaves er nu fodboldekspert, og han udtaler hvad han mener om Virgil van Dijk. Den hollandske midtstopper har været rygtet meget mod Liverpool.

(Photo: Getty Images)

Den engelske fodboldekspert mener at Virgil van Dijk har en lys fremtid foran sig, og at den hollandske Southampton-profil kan blive en af verdens bedste forsvarsspillere. Owen Hargreaves mener dog ikke at Van Dijk kan løse Liverpools problemer.

Owen Hargreaves udtaler følgende til BBC Radio:

“Virgil van Dijk er en rigtig god midterforsvar, og han er en af de bedste. Han kan i fremtiden komme til at spille for FC Barcelona og Real Madrid, så god er han ifølge mig. Men jeg tvivler på at van Dijk kan gå ind og løse Liverpools problemer.

Som midterforsvar skal man kunne stå på egne ben, og det kan Virgil. Men det kræver også at spillerne på midtbanen er solide, og hjælper til. Det mener jeg ikke de gør hos Liverpool, og derfor kan Virgil ikke løse Liverpools problemer på egen hånd.”

Læs også: Profieln vil væk: Guardiola vil hente Bayern-stjerne til januar