Chelseas guldfugl, Eden Hazard, har uden tvivl været bedste spiller i klubben og er desuden også kåret som Premier Leagues bedste spiller i denne sæson.  Han har spillet en kæmpe rolle i Chelseas vej til mesterskabet siden han kom til klubben i 2012 fra franske Lille. En ny statistik fra Sky Sports News HQ på Twitter afslører, chokerende nok, at Eden Hazard allerede er bedre end Chelsea-legenden Gianfranco Zola efter blot tre sæsoner hos London-klubben.

Legendariske Zola

Zola spillede for Chelsea i perioden 1996-2003 og scorede 59 mål i 229 kampe. Ikke just en imponerede målscoringsstatistik, men det betyder intet for Chelsea-fansene, der stadig elsker italieneren himmelhøjt. I 2003 modtog Zola prisen som Chelseas bedste spiller nogensinde og angriberen nævnes ofte i selskab med andre legender som Didier Drogba, John Terry og Frank Lampard. I Zolas første 106 kampe for klubben scorede han 30 mål og lavede 24 assist på 7981 minutter. Regnes der på det giver det et snit på 266 spillede minutter per mål.

Magiske Hazard – muligt transferemne?  

Alle disse tal overgår Hazard stort og alt ser ud til at den lille belgiske troldmand også på et tidspunkt bliver kåret som bedste Chelsea-spiller. Se statistikken i billedform nedenfor:

Den 24-årige offensivspiller har uden tvivl potentialet til at komme i historiebøgerne på Stamford Bridge, og det er der også god tid til. Hazard har nemlig ikke travlt i Chelsea, da hans kontrakt først udløber i 2020. Men hvad er egentlig sandsynligheden for, at  Premier Leagues bedste spiller bliver i Chelsea de kommende fem år? En lønforhøjelse er måske vejen frem. Med Hazards blik for spillet, lynhurtige fødder og vilje til at arbejde defensivt kombineret med mål og assist, så tiltrækker belgieren selvfølgelig opmærksomhed i hele verden.  En sådan spiller koster naturligvis rigtig mange penge, så hvilke klubber har reelt budgettet til at hente Hazard? Mourinho har tidligere udtalt, at Hazard kommer til at koste kassen ved et eventuelt salg.

-100 millioner pund for hvert ben, han er meget ung. Plus en af Real Madrids bedste spillere, siger Jose Mourinho, da han bliver spurgt til Real Madrids interesse ifølge Goal.com.

PSG og Real Madrid er nok de umiddelbare bud på klubber, der er pengestærke nok til at hente Hazard. Hvad mener du? Hvilke klubber han matche Hazards prisskilt og er et skifte inden for den nærmeste fremtid sandsynligt?