Det spanske medie Don Balon skriver, at Lionel Messi har haft hemmelige samtaler med Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. Messi har ifølge mediet stor interesse i at Griezmann skifter til FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Det velkendte spanske medie Don Balon skriver nu, at Lionel Messi holder hemmelige samtaler med Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. Dog understreger det spanske medie at samtalerne ikke er så hemmelige længere, nu da de er blevet afsløret.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det meldes at Lionel Messi håber på at kunne få Antoine Griezmann til at skifte, til den spanske gigant FC Barcelona. I lørdags spillede Atletico Madrid og FC Barcelona kamp på Atletico Madrids nye hjemmebane Wanda Metropolitano.

Kampen endte 1-1 og det meldes så at Messi og Griezmann snakkede lidt sammen efter kampen. Samtidig med at det meldes at de blev set sammen søndag, altså dagen efter de to storklubber spillede 1-1.

Den 26-årige franske superstjerne har været en af verdens bedste angribere, i løbet af de seneste par sæsoner. Det var tæt på at Griezmann forlod Atletico Madrid i sommers, men i sidste ende valgte Griezmann at blive hos Atletico Madrid.

Det meldes ifølge det spanske medie at Antoine Griezmann er klar, til at forlade Atletico Madrid. Griezmann bliver dog nødt til at vente til, at Atletico Madrids handelsforbud er væk.

Spansk succes for Griezmann

Den franske stjerne har været en kæmpe profil hos Atletico Madrid, lige siden han ankom fra La Liga-konkurrenten Real Sociedad. Antoine Griezmann spillede i perioden 2009 til 2014 hos Real Sociedad, hvor det blev til omkring 180 kampe.

I 2014 skrev Antoine Griezmann så under med Atletico Madrid, hvor han har spillet lige siden. Antoine Griezmann står noteret for omkring 90 kampe for Atletico Madrid, og han er uden at sige for meget deres største stjerne.

Antoine Griezmann er samtidig kun 26 år gammel. Derfor kan han formentlig godt nå at vinde en Ballon d’Or i løbet af karrieren. Don Balon skriver samtidig at chancerne for at Griezmann vinder en Ballon d’Or stiger når Lionel Messi og Cristiano Ronaldo går på pension.

Læs også: Thierry Henry: Han er den mest talentfulde Manchester United-profil