Thierry Henry mener at landsmanden Anthony Martial er den mest talentfulde spiller, Manchester United har i truppen på nuværende tidspunkt.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Express skriver at Thierry Henry har ros, til en Manchester United-profil. Premier League-legenden Thierry Henry fortæller nemlig i et interview, hvilken Manchester United-spiller der er mest talentfuld i hans optik.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Thierry Henry er fodbold-ekspert hos Sky Sports nu, efter at han stoppede karrieren som fodboldspiller. Spilleren som Henry roser hos Manchester United, er landsmanden Anthony Martial som har været velspillende indtil videre.

Sky Sports-eksperten mener at 21-årige Anthony Martial er bedre end Henry var, da han var samme alder.  Anthony Martial forlod AS Monaco tilbage i 2015, for at blive en af de dyrest solgte teenagers.

Anthony Martial fik en god start hos Manchester United, men så ramte han ligesom en skidt periode. Derefter blev det svært for franskmanden, at tilspille sig en fast plads på Manchester United-holdet.

Men det tyder på at Matial er ved at finde et godt niveau igen, og Mourinho skifter primært mellem Marcus Rashford og Anthony Martial.

Thierry Henry udtaler følgende til Sky Sports:

“Han er den mest talentfulde spiller de har, det er helt tydeligt når man kigger Martial i øjnene. Han vil slå folk ihjel, for at få sikret sig et mål eller en assist. “

The Express understreger at Anthony Martial blot er 21 år gammel, og derfor har han forhåbentligt mange år tilbage. Der kan ske meget, hvis det er at Anthony Martial holder fast i de solide præstationer.

Mediet understreger at når man har en ung spiller, og den unge spiller præstere godt. Så er det vigtigt at få givet spilletid, så udviklingen den løbende kan blive ved med at forekomme.

Læs også: Det store spørgsmål er: Hvorfor var Lukaku så anonym mod Liverpool? Er han overhovedet god nok til de store kampe?