Der har de seneste dage svirret mange forskellige rygter om Jordan Henderson fra Liverpool. Henderson har 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Liverpool, men med Steven Gerrard på vej til at afslutte sin tid i Liverpool, så er Jordan Henderson det mest naturlige valg til at overtage anfører rollen. I følge de engelske aviser Daily Mirror og Metro så har Henderson netop afvist en kontrakt på 800.000 kroner om ugen, der er en løforhøjelse på 150.000 kroner om ugen.

henderson 2

1.000.000 om ugen

Rygterne om hvorfor Henderson har afvist denne kæmpe lønforhøjelse kan deles op i to lejre, og muligvis hænger de sammen. Henderson mener selv han snarere bør have omkring en 1.000.000 kroner om ugen. Det er en lønforhøjelse på 350.000 kroner eller over 50% mere end hans tidligere løn. Det andet rygte omhandler FC Barcelona. Der har de sidste mange dage været snak i kulissen om at FC Barcelona gerne vil have Henderson til Katalonien, hvor Barcelona hører hjemme.

Sandheden er nok et sted i mellem de rygter, hvor Liverpool nu presses af Barcelona interessen, og Jordan Henderson har fornemmet en mulighed for at presse Liverpool mere økonomisk end hvad de selv havde regnet med.