Der venter FC Barcelona en begivenhedsrig sommer på transfermarkedet. Catalanerne ønsker angiveligt at forstærke sig med adskillige spillere. Tirsdag afslørede den spanske sportsavis AS en liste over de spillere, som Barca angiveligt har øverst på deres ønskeliste.

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Ifølge avisen har Barca tre positioner, man har valgt at prioritere højest. Man skulle ønske at hente en ung højre back, en ung venstre back, samt en central midtbanespiller. Den spanske avis løfter også sløret for hvilke spillere, man på Camp Nou vil have.

Først og fremmest skulle den 22-årige catalanske forsvarsspiller, Hector Bellerin, fra Arsenal være den udvalgte højre back. Bellerin har selv udtryk ønske om at vende hjem til barndomsklubben. Prisen for ham skulle angiveligt ligge i omegnen af 30 millioner euro.

Læs også: TV-ekspert: Bendtner scorede flot mål – men har du lagt mærke til dette?

Dernæst falder valget på 19-årige Theo Hernández, som i øjeblikket er et af de største talenter på venstre backen. Theo er i øjeblikket udlejet til Deportivo la Coruña, men ejes af Atlético Madrid. Franskmanden skulle være klar til at trække en Barca-trøje over hovedet. Hernández har en frikøbsklausul på 24 millioner euro.

Til sidst står valget mellem enten Marco Verratti eller Philippe Coutinho, da man ønsker at forstærke sig på den catalanske midtbane. Efter dybdeborende research har man skåret ind til benet og fundet frem til disse to spiller.

Hvem ender det så med?

Den endelige beslutning om valget, bliver taget på baggrund af forhandlingerne med PSG og Liverpool, og hvor man mener, man kan få den bedste handel.

Læs også: Medie: Conte vil smide 150.000.000 på bordet for tidligere spiller

Derudover er det ikke usandsynligt, at klubben forstærker sig yderligere. Der har tidligere været rygter om, at man på Camp Nou ønsker at hente en klasseangriber.