4. Sergio Aguero (Man City)

10.  Februar 2018 mod Leicester

Mange af Agueros mål er afhængige af gode afleveringer fra blandt andet David Silva, som ses i midten af dette billede (Photo by Michael Regan/Getty Images). 

Selvom Sergio Aguero i flere omgange har været degraderet til bænkevarmer i Manchester City i denne sæson, på grund af godt spil for unge Gabriel Jesus, har han dog alligevel scoret mål, når han har fået chancen. Den argentinske landsholdsspiller har siden skiftet fra Atletico Madrid i 2010 udviklet sig til en af Europas aller bedste og skarpeste angribere. I denne sæson har han dog ikke spillet så meget, som han har kunnet, men det har tilsyneladende ikke været en hindring for ham i at få netmaskerne til at blafre. Tilbage i februar måned scorede han et hattrick mod Newcastle United og ugen efter skete det store så. Han jublede sammen med fansene hele fire gange i kampen mod Leicester City og blev hyllet som en helt af fans, eksperter og trænere i ugerne efter disse syv mål i to kampe. Det var Auguero tredje hattrick i denne Premier League-sæson, og ikke spillerens første 4-målskamp. Tilbage i oktober 2014 mod Totteham scorede han også fire gange. Året efter, i oktober 2015 scorede han imponerende fem mål mod Newcastle.

5. Antoine Griezmann (Atletico Madrid)

28. Februar 2018 mod Leganes

Efter en sløj første halvdel af sæsonen for den franske fløjspiller og angriber Antoine Griezmann fik han gang i det spil, som vi alle sammen ved han kan. Han fik gang i det spil, der i sidste sæson rygtede ham til Barcelona, Chelsea og Manchester City. Resultatet var ikke ringere end fire mål i La Liga-kampen mod Leganes på februars sidste dag. Fra starten af dette år har han lavet 12 mål i 10 kampe i den bedste spanske række – så måske er der fortsat håb for den offensive spiller, hvis han ønsker at skifte arbejdsgiver til sommer. Det imponerende ved Griezmanns form lige nu er, at han tre dage før Leganes-kampen med fire fuldtræffere, havde lavet et vakseægte hattrick mod topholdet fra Sevilla.

6. Alassane Plea (Nice)

11. Marts 2018 mod Guingamp

Den mindst kendte på denne liste er OGC Nice-angriberen Alassane Plea. Dette gør måske kun hans præstation endnu vildere og flottere. I starten af marts scorede han nemlig hele fire mål i Ligue 1-kampen mod Guingamp. Han er fra Frankrig og blev dermed den første franske spiller i mere end 10 år til at score fire mål eller derover i Ligue 1. Den kun 25-årige professionelle fodboldspiller har for alvor fået gang i sin karriere i den franske liga og måske ser vi ham snart i en større europæisk klub med flere økonomiske midler. Faktisk har han i denne sæson scoret 10 gange og forud for 4-målskampen mod Guingamp havde han kun scoret 1 gange i de forgående 10 Ligue 1-kampe.
Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side