Arsenals træner, Unai Emery, har udtrykt bekymring over, at holdet fortsætter med at lukke mål ind. Det er især på udebane, at det er gået galt for holdets defensiv.

af: Emil Plovgaard

LONDON, ENGLAND – SEPTEMBER 20: Pierre-Emerick Aubameyang of Arsenal celebrates after scoring his team’s first goal with Rob Holding of Arsenal during the UEFA Europa League Group E match between Arsenal and Vorskla Poltava at Emirates Stadium on September 20, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Henry Browne/Getty Images)

En 2-1-sejr på udebane over danskerklubben Huddersfield betyder, at The Gunners kan rejse hjem med alle tre point hjem.

Men på trods af de vigtige point, så er der også noget vigtigt, de ikke har fået styr på endnu. De har nemlig ikke holdt målet rent på udebane i denne sæson.

I dag blev det rene bur afvist af et selvmål fra Sead Kolasinac i det 93. minut.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er nummeret, som Frenkie de Jong vil have hos Barca

Emery var tilfreds med holdets præstation, men bekymret over de manglende rene bure.

– Det vigtigste mål er at score en mere end dem. Derefter kommer ’clean sheet’. I den sidste aktion i dagens kamp scorede de, og det fortjente de måske, siger Emery.

– Et ’clean sheet’ er noget, vi gerne vil have, før kampen i går gang, men vi har talt en masse om denne kamp, og vores førsteprioritet var at vinde.

– Vi skal bare score et mål mere end dem. Attituden er god hos alle, slutter Emery af med at sige i et interview efter kampen.

Arsenals sejr mod Huddersfield betyder, at klubben stadigvæk er på sjettepladsen a point med Chelsea. The Blues har dog en chance for at komme tilbage blandt de øverste fire, når de i morgen gæster Manchester City.

LÆS OGSÅ: Officielt: Paradise Hotel-deltager skifter til Viborg FF