Manchester Uniteds venstreback Luke Shaw har efter en svær tid hos den engelske storklub vokset sig stærk igen efter flere skader. I denne sæson har han vundet kampen om spilletid på forsvarspositionen.

Af Anders Lang Jensen

 

Den gode sæsonstart kastede en imponerende udtagelse til det engelske landshold af sig. I kampen mod Spanien for nylig kom den unge defensivspiller dog ind i noget af en duel.

Det så voldsomt ud, da Luke Shaw stødte sammen med Dani Carvajal i Nations League-kampen mod Spanien. Den engelske venstreback måtte få ilt og blev efterfølgende båret ud af banen. Her frygtede alle det værste for den skadesudsatte Luke Shaw.

Heldigvis kom Luke Shaw hurtig til bevidst, og han forventes ikke at være ude i lang tid.

Ifølge Daily Mirror vil Manchester United ikke tage chancer med Luke Shaw, som derfor står til at misse de næste to kampe. Her møder de Watford i den kommende weekend og Young Boys i Champions League.

Det er altså to kampe, der formodes at skulle vindes fra Manchester Uniteds. Watford har dog lagt fra land i Premier League med maksimumpoint, hvorfor der ikke er tale om en ren walkover for den store traditionsklub på Old Trafford.