Javier Hernandez skiftede til Leverkusen, efter LVG ikke ville bruge ham som førstevalg.

Javier Hernandez skiftede Old Trafford og Manchester United, ud med Bayer Leverkusen, det har vist sig som et rigtig godt skifte. Squawka mener at det kunne være denne sommer, hvor Javier Hernandez kommer tilbage til Old Trafford. Mexicaneren har scoret 13 mål i 16 Bundesliga kampe.

Louis Van Gaal ønskede ikke at bruge Hernandez som førstevalg, og nu bomber Hernandez for Bayer Leverkusen.  (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Louis Van Gaal ønskede ikke at bruge Hernandez som førstevalg, og nu bomber Hernandez for Bayer Leverkusen. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Javier Hernandez fortalte dette til The Times:

“Jeg er selvfølgelig glad for at publikum og fans, hos Manchester Unitd ønskede at jeg blev. Jeg var glad i England, og hvis bare Louis Van Gaal havde fortalt mig at jeg ville være hans første valg, havde jeg ikke forladt Manchester United.

Det skete ikke og jeg ønskede spilletid, jeg forsøgte at være en god teammate, og var mange gange klar til at spille, men Louis Van Gaal satte mig aldrig i spil. Jeg begyndte så at overveje mine egne mål, fansene ønskede mig i klubben, men LVG ønskede kun at bruge mig som reserve, og jeg kan ikke holde ud at sidde på bænken.”

Det er forståeligt at Javier Hernandez, ikke ville sidde mere på bænken hos United. Hernandez var i sidste sæson udlejet til Real Madrid, og der fik han heler ikke nok spilletid, og derfor valgte Hernandez at skifte til Bayer Leverkusen, og det er et rigtig godt sted at spille for Mexicaneren.

Læs også: Top 5: De værste midtbanespillere i Premier Leagues historie