Giggs, Lampard og Gerrard, er alle gode eksempler på verdensklasse midtbanespillere i Premier Leagues historie. Men for hver Lampard er der også en Aquilani, som man siger. Derfor får du i denne artikel en top fem, over de værste midtbanespillere nogensinde i Premier League.

Af David Paris

5 – Alberto Aquilani

HULL, ENGLAND - MAY 9: Alberto Aquilani of Liverpool during the Barclays Premier League match between Hull City and Liverpool at the KC Stadium on May 9, 2010 in Hull, England. (Photo by Jed Leicester/Getty Images)

Alberto Aquilani betegnes af mange som en af Liverpools aller største fejlkøb i nyere tid. Merserside-klubben sprang banken i 2009 for at hente den italienske midtbanespiller til klubben. Det skulle de senere komme til at fortryde.

Den i dag 31-årige fodboldspillers første sæson i England blev alt andet end en succes, så resten af kontrakten med Premier League-klubben blev tilbragt på lån tilbage i den italienske Serie A, hos klubber AC Milan og Juventus. Aquilani skuffede fælt og for at det ikke skulle være løgn, betalte Liverpool dengang svimlende 170 millioner kroner for en spiller, der efterfølgende kun optrådte 18 gange for klubben.

Brug piletasterne herunde for at komme videre til næste side