Pierre-Emile Højbjerg skal i løbet af sommeren finde det perfekte match. Finder den 20-årige midtbanespiller sit perfekte match i år?

Af Lasse Dam Drescher

Den 20-årige Pierre-Emile Højbjerg, har ikke formået og tilspille sig en plads hos Bayern München, og derfor tyder alt på at danskeren forlader den tyske storklub til sommer. Højbjerg har selv været ude, og fortælle at han godt vil videre.

Pierre-Emile Højbjerg i duel med Bayern Münchens Arturo Vidal. (Photo: Getty Images)

Pierre-Emile Højbjerg i duel med Bayern Münchens Arturo Vidal. (Photo: Getty Images)

I løbet af de sidste to sæsoner, har Højbjerg været udlejet til Augsburg og Schalke senest. Højbjerg vil forståeligt nok, gerne have spilletid ofte. Det kan han kun opnå ved et klubskifte.

Pierre-Emile Højbjerg udtaler følgende til BT:

“At kalde mig ‘klubsøgende’ får det til at lyde desperat. Jeg skal bare finde det rigtige match for mig. Bayern München er en fantastisk klub, men det er ikke her jeg passer ind. Jeg skal samtidig finde en klub med lidt større ambitioner. Ja, jeg er godt nok kun 20 år, men jeg har oplevet og lært så meget på så kort tid.

Om det er i Spanien, Italien, England eller Tyskland er egentlig ligemeget. Jeg vil selvfølgelig gerne spille for Bayern München, og det kan da være jeg kommer tilbage en dag. Jeg er bare glad for at jeg har lært så meget, det kan jeg bruge godt fremover.”

Læs også: Se her: Så mange penge koster Højbjerg