Forleden slog Pierre-Emile Højbjergs agent, Søren Lerby, fast, at den danske midtbanespiller er færdig i sin nuværende klub, Bayern München.

Foto: Thomas Eisenhuth/dpa

Foto: Thomas Eisenhuth/dpa

Da Højbjergs kontrakt først har udløb i sommeren 2018, betyder det, at den danske midtbanespiller skal sælges, og han er ifølge Ekstra Bladets oplysninger ikke billig.

Ifølge Ekstra Bladets kilder i Tyskland ligger prisskiltet på Pierre-Emile Højbjerg på godt og vel 55 millioner danske kroner.

Da midtbanespilleren i forvejen har et fornuftig omdømme i Tyskland, er det meget sandsynligt, at han fortsætter karrieren der, men han udelukker ikke, at karrieren kan fortsætte et andet.

I et interview med Ekstra Bladet er Højbjerg ikke meget for at udtale sig specifikt om sin kommende fremtid, men han røber dog alligevel lidt:

“Jeg skal ikke til Kina! Det kan jeg skrive under på.”

Højbjerg er i øjeblikket udlejet til den tyske Bundesligaklub, Schalke 04, som han i denne sæson har spillet 23 kampe for.

Danskeren har i sine ungdomsår spillet for både F.C. København og Brøndby IF, inden han i 2012 skiftede til den tyske gigantklub, F.C. Bayern München.

I foråret 2014 mistede midtbanespilleren sin far, der havde været alvorligt syg af kræft. I et interview fortalte han, at Pep Guardiola og Bayern München havde været en støttende faktor for ham under de sårbare tider.

Læs også: Arsenal-stjerne med klart svar til Wenger: Jeg bliver brugt forkert!