Den 24-årige tysker Kerem Demirbay rygtes væk fra Hoffenheim, da der er interesse fra to Premier League-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige tyske midtbanespiller Kerem Demirbay spiller til dagligt hos Bundesliga-klubben Hoffenheim. Nu rygtes den solide midtbanespiller igen væk, fra Hoffenheim. Der er igen interesse fra Premier League.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Kerem Demirbay har i denne sæson spillet 23 kampe, for det tyske mandskab. Det er i de kampe blevet til fem assist og to scoringer. Der er ifølge mediet The Evening Standard interesse i Demirbay, fra to Premier League-storklubber.

Den ene er London-storklubben Arsenal, imens den anden er Liverpool. Merseyside-storklubben har ifølge mediet vist stor interesse, i Kerem Demirbay tidligere, dog blev det ikke til en handel.

Nu er der ifølge mediet sat en forventet pris, på den tyske midtbanespiller. Prisen ligger på omkring 170.000.000 kroner. Det er en pris som Liverpool skulle være klar til at betale, i jagten på en forstærkelse til midtbanen.

Liverpool har som nævnt tidligere vist interesse, i den tyske midtbanespiller. Det er først i den seneste periode, at Arsenal er kommet på banen. Det forventes derfor ifølge mediet, at Liverpool skal til at arbejde hurtigt, hvis de vil udnytte at de har jagtet Demirbay længere.

The Evening Standard skriver at Arsenal formentlig har mere brug for en spiller som Kerem Demirbay, end Liverpool har. Da Liverpool har en af de stærkeste offensiver i Premier League, og måske også i hele Europa.

Har Arsenal handlet klogt?

Arsenal har solgt et par profiler, som var stærke i angrebet. Spillerne Theo Walcott, Olivier Giroud og Alexis Sanchez  har alle forladt Emirates Stadium. Mediet mener dog at der kan være noget hos Liverpool som spiller ind, i muligheden for et skifte.

Da Jürgen Klopp er kendt i Bundesligaen, og han har tidligere forsøgt at hente Demirbay til Liverpool. Det kan være afgørende ifølge mediet.

Læs også: 6 spørgsmål som vi fortsat mangler svar på i Premier League