Balotelli i aktion mod Inter, Milans største rival. (Getty Images)

Balotelli i aktion mod Inter, Milans største rival. (Getty Images)

Ifølge den spanske målmænd, der pt. spiller for AC Milan, Diego Lopez, så drømmer den italienske angriber, Mario Balotelli, om et skifte til Real Madrid.

Balotellis niveau er dalet drastisk de seneste 12 måneder. På grund af de dårlige præstationer på banen, ser det ud til at Liverpool ikke længere vil have den italienske angriber.

Samtidig så ønsker Milan sandsynligvis ikke at gøre lejeaftalen permanent, så angriberen skal hurtigst muligt finde ud af, hvad hans næste step i karrieren bliver.

Balotelli scorede fire mål i 28 kampe i sin sidste periode i Liverpool. Taget i betragtning at han kostede Liverpool omkring 170 millioner danske kroner, så har Balotelli bare ikke leveret godt nok.

På grund af skader har Balotelli heller ikke formået at overbevise milaneserne om at de skal hente ham på en permanent basis. Fire kampe er det blevet til indtil videre i denne sæson. Lejeaftalen varer indtil sommeren 2016.

Den 25-årige angriber, der engang havde et enormt potentiale, får nok aldrig udløst dette potentiale, men hans nuværende holdkammerat, Diego Lopez, afslører alligevel i dag, at italieneren drømmer om et skifte til den spanske storklub, Real Madrid. ¨

Hvorvidt præsident Florentino Perez vælger at gøre Balotellis drøm til virkelighed, kan vi kun spå om. Men når han ikke en gang kan få succes i den italienske liga, så skulle det da være spøjst, hvis han kunne forløse sit potentiale i en af verdens bedste klubber.