Italienske Francesco Totti udtaler at han har kuldegysninger når han ser billeder eller tænker på sejren, som AS Roma fik hjemme på eget græs over den spanske storklub FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

AS Roma-stjernen Francesco Totti fortæller om hvordan han havde det, da AS Roma slog FC Barcelona ud af Champions League. Totti fastslår også at alle forventede at AS Roma var ude efter 4-1 nederlaget på Camp Nou.

(Photo by Soare/NurPhoto via Getty Images)

Men AS Roma formåede at overraske alle hjemme i Rom, hvor de vandt 3-0. Derfor var den samlede målscorer 4-4, men grundet Romas scoring på Camp Nou, gik de videre på reglen for udebanemål.

Francesco Totti udtaler følgende til Calciomercato:

“Jeg får stadig kuldegysninger, når jeg ser billeder og klip fra kampen. Vi fortjente at vinde, og vi fortjente at gå videre. Det var en kamp som jeg aldrig glemmer.”

Totti udtaler efterfølgende dette om sin egen karriere:

“Som fodboldspiller skal man lave nogle ofringer, og det har jeg gjort. Man går ikke ud med vennerne i weekenderne, og drikker og hygger sig. Jeg har haft drømmen om at blive fodboldspiller siden jeg var barn.

Jeg var fyldt op med passion og tro på mig selv, og selvfølgelig noget held. Jeg jagtede drømmen for at blive fodboldspiller, og det gik godt og jeg fuldførte min drøm og det er jeg meget glad for.”

Den italienske storklub skal i semifinalen i Champions League, møde Premier League-storklubben Liverpool. Mediet skriver samtidig at det bliver spændende og se hvordan kampen ender.

Liverpool slog sikkert Manchester City ud, imens AS Roma som sagt slog FC Barcelona ud af Champions League. De to førnævnte klubber har ifølge Calciomercato, været to helt store overraskelser i Champions League i denne sæson.

Læs også: Bør Rashford blive hos Manchester United, eller skal han søge mere spilletid?