Det var Hull City, som fortjent den tredje og sidste oprykningsplads til Englands øverste række. Man vandt 1-0 i en kamp mod Sheffield Wednesday, hvor man dominerede og fuldt fortjent kunne trække sejren i land.

Af Emil Plovgaard

Dermed skulle Steve Bruces tropper altså kun tilbringe en enkelt sæson i den næstbedste række.

Kampens tabere, Sheffield Wednesday, har ikke været oppe i den bedste række siden 2000, og har ikke – før dagens kamp – prøvet at spille på det ny Wembley.

Det var en kamp, hvor begge hold appellerede for straffespark, men intet blev der dømt. Kort før pausen havde Hulls Mohamed Diame en chance på stolpen, og dermed altså en målløs første halvleg. Men det var tydeligt at se, at det var Hull, som ville det mest.

Chancerne i kampen var mest fordelt til Hulls side, og med 20 minutter tilbage af kampen kunne Mohamed Diame da også bringe de orangefarvede på 1-0, som også blev kampens slutresultat.

Dermed er Hull City tilbage i Premier League efter et års fravær.