Lionel Messi er en af verdens velnok bedste fodboldspillere i historien. Alligevel er der noget, han ifølge ham selv kan forbedre og lægge på sit spil.

Det kom som et chok, da Lionel Messi ikke blev nomineret til FIFAs “The Best”-pris. For der er ingen tvivl om argentinerens talent.

I sidste sæson blev Messi absolut topscorer i La Liga. Der er dog stadig aspekter af spillet, hvor han kan lægge på de allerede exceptionelle evner.

Spansk medie: Real Madrid har fundet Ronaldos erstatning

– Jeg vil gerne blive mere effektiv fra straffesparkspletten, men det er svært at arbejde på det til træning, fortæller agentinen ifølge The Sunday Express og uddyber.

– Du kan have idé om, hvad du vil gøre i dit hoved, eller du kan have arbejdet på noget, men det er sværere, end det ser ud. Målmanden har også en finger med i spillet. Hvis de kan gætte rigtigt, er der også en stor chance for, at de redder bolden.

FIFAs “The Best” er et prisshow, som afholdes 24. september i Englands hovedstad, London. De nominerede er Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og Luka Modric. Der blev ikke fundet plads til Lionel Messi.