Når man spiller for en så rig klub, som Manchester City jo er, forventer folk ofte, at man har en svedig bil. Men det er ikke tilfældet hos Bernardo Silva, der i hvert fald ikke gider bruge penge på dyre bilregninger og benzin.

Bernardo Silva jubler sammen med de andre Manchester City-spillere efter et mål mod Chelsea i marts måned i år. Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Han kører nemlig rundt i en såkaldt SmartCar, der er en beskeden størrelse, når man kigger på de andre fodboldstjerners biler.

Normalt forbindes topatleterne i professionel fodbold med et liv i luksus, men den association vil Bernardo Silva tilsyneladende gerne have ændret på.

Da der for nylig var landsholdssamling på det portugisiske landshold, dukkede han nemlig op i en Smart. Som eksempel på nogle af de andre spilleres biler kan nævnes; Ricardo Quaresma Mercedes S-klasse, Manuel Fernandes’ Ferrari 458, og sidst, men ikke mindst Cedrics Porsche Panamera.

Paparazzifotograferne var som vanligt på pletten, da de tunge skyts rullede ind til portugiserens træningslejr i den vældigt populære havneby, Oeiras. Men nogle af dem har nok fået en god griner på, da de så, hvilken bil, Bernardo Silva ankom i.

For med en ugentlig løn på 1 millioner kroner om året – 52 millioner kroner om året! – skulle man da ellers mene, at der var råd til at køre i mere luksuriøse biler end en Smart ForTwo.

Men hvem ved? Det kan være Bernardo Silva forvalter sine penge anderledes!

Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert