Tirsdag aften fik Barcelona endnu engang sat på plads, at de på nuværende tidpunkt er næsten urørlige. Selvom det blev til hele 3 scoringer for Bayern, så var Barca stærkest. Det virkede til, at Bayern satsede alt på det offensive og endnu engang var de for åbne i forsvaret og mod et hold som Barcelona, giver dette store konsekvenser. Barca fik scoret 2 mål og kampen endte derfor 3-2 og Barcelona gik dermed videre til Champions League finalen med en samlede sejr på 5-3.

TURIN, ITALY - NOVEMBER 05: Cristiano Ronaldo of Real Madrid tries to shoot a frre kick over the Juventus wall during the UEFA Champions League Group B match between Juventus and Real Madrid at Juventus Arena on November 5, 2013 in Turin, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Juventus er favorietter! 

Aftens sidste semi finale mellem Real Madrid og Juventus spilles i Spanien og her bliver det afgjort, hvem der skal d. 6 juni skal møde Barcelona i Champions League finalen, som spilles i Tyskland, Berlin.
Den første kamp blev spillet på Juventus hjemmebane og her vandt hjemmebaneholdet 2-1 over det spanske storhold Real Madrid. Derfor juventus som små favorietter til aftens afgørende 2. semifinale i CL. Juventus er pånuværende tidspunkt stadig i spil for en triple, selvom det er sent på sæsonen. De står nemlig allerede som klar vinder af Serie A, med hele 16 point ned til Roma, som nr 2. Derudover er de stadig med i the Coppa Italia, hvor de næste gang skal møde Lazio. Bayern München gjorde det i 2013 og Inter Milan gjorde det tilbage i 2010. Første skridt for Juventus er en sejr i aftens CL semifinale.

Giorgio Chiellini har taktiken klar. 

Forsvarsspilleren Giorgio Chiellini er bevidst om det store arbejde det vil kræve, at besejr Real Madrid på deres egen hjemmebane:
Vi ved, at man ikke kan tage til Madrid og forsvare sådan en spinkel føring – Vi bliver nødt til at score et mål” Udtaler han til Sky Sport Italia. “Vi tror på det, og vi har haft en afslappende uge, nu hvor vi allerede har vundet det italienske mesterskab
Med selvtidliden i orden og er Juventus klar til aftensopgør mod et stærkt Real Madrid hold på hjemmebane. Kampen bliver spillet på Bernabeu kl 20.45 i aften.