Burnley har solgt Andre Gray til Premier League-konkurrenten Watford. Derfor forventes det at der skal findes en angrebs-erstatning, og den spiller finder Burnley enten hos Liverpool eller Preston, ifølge engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-mandskabet Burnley er ifølge mediet Hitc på jagt efter en angriber. Der er stor interesse i den 22-årige Preston-angriber Callum Robinson, skriver det engelske medie.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Burnley-angriberen Andre Gray forlod i løbet af transfervinduet klubben, for at skifte til Premier League-konkurrenten Watford. Burnley fik omkring 150.000.000 kroner for den engelske angriber, og forventes nu at skulle forstærke sig.

Mediet skriver samtidig at Callum Robinson er samtidig også er jagtet af tre Championship-mandskaber. Der er tale om Fulham, Bristol City og Derby County. Dog forventes det at Robinson foretræker at spille i Premier League.

Preston-angriberen formåede i sidste sæson, at lave 10 mål for Preston. Dog skriver mediet smtidig at Burnley også har interesse i Liverpool-angriberen Danny Ings. Den engelske angriber får nemlig ikke meget spilletid på Anfield.

Hvem kommer vi til at se hos Burnley?

Premier League-angriberen Danny ings forventes ifølge mediet ikke, at blive solgt væk fra Liverpool. Der er ifølge mediet blot tale om en udlejning af Danny Ings. Hvor vidt der bliver inkluderet en frikøbsklausul, vides ikke.

Læs også: Fiorentina-stjerne rygtes mod Premier League-storklub