Der er ifølge mediet Daily Star to store profiler, som kan være mulige erstatninger til den 36-årige Michael Carrick hos Manchester United. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver at der endnu engang er interese i den velspillende Atletico Madrid-profil Saul Niguez. Den 22-årige midtbanespiller bliver ifølge mediet endnu engang jagtet af Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo: Getty Images)

Manchester United og José Mourinho er ifølge flere engelske medier, på udkig efter en mulig erstatning til 36-årige Michael Carrick. Der er ingen tvivl om at en ung velspillende profil som Saul, kunne være en mulighed.

Hvilken af de to passer bedst til José Mourinho?

Saul Niguez har også vist at han kan spille både offensivt og defensivt for den spanske storklub Atletico Madrid. Dog skrives der for tiden meget om at Saul formentlig forlænger kontrakten med Atletico i den nærmeste fremtid.

Der er også AS Roma-profilen Radja Nainggolan, som også kunne være en spiller som José Mourinho godt kunne bruge på Manchester United-holdet. Dog vides det ikke hvilken af de to spillere Mourinho egentlig foretrækker.

Læs også: Real Madrid forlænger med endnu en profil