Profilen som Real Madrid denne gang forlænger kontrakten med, er den 25-årige højreback Daniel Carvajal. Den spanske forsvarsspiller har været yderst velspillende i den seneste lange periode.

Af Lasse D. Drescher

Sky Sports skriver at Daniel Carvajal har underskrevet en forlængelse, med den spanske storklub Real Madrid. Det meldes at den velspillende højreback vil være på kontrakt med Madrid-storklubben frem til 2022.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Det engelske medie understreger samtidig at det har været en god periode for Real Madrid. I løbet af den seneste periode har de sikret sig forlængelser med Marcelo, Isco og nu Daniel Carvajal.

Det må understreges at det er en vigtig spiller Real Madrid får forlænget med. Daniel Carvajal har efterhånden optrådt for Real Madrid i 165 kampe, og han har vundet Champions League, og La Liga samt Copa del Rey med “Los Blancos”.

Daniel Carvajal er uden tvivl en af verdens bedste på hans position. Carvajal er generelt solid både i offensiven men også i defensiven.

Er Carvajal skyld i Danilos skifte til Premier League?

Sky Sports mener at Daniel Carvajal har spillet en rolle, i forhold til at Danilo blev solgt til Manchester City i løbet af sommerens transfervindue. Danilo fik ikke meget spilletid, af god grund. Carvajal har nemlig været suverænt spillende igennem en lang periode.

Læs også: Lazio-profil er jagtet af to europæiske storklubber