Der er stillet spørgsmålstegn ved en række af Manchester Citys spillere, se hvilke spillere der er tale om længere nede i artiklen.

Af: Lasse D. Drescher

Ifølge Dailystar, tyder det på at Manchester City sælger Wilfried Bony til sommer. Daily Star mener at Pep Guardiola vil ændre mange ting i truppen, og Wilfried Bony ligner ikke en spiller Guardiola vil bruge. Wilfried Bony kom til Manchester City i sidste sæson. Bony spillede hos Swansea før ankomsten til Etihad Stadium. Bony er i hård duel med Sergio Aguero om startpladsen.

Pep Guardiola spiller typisk med en angriber, og to kanter som er med til at støtte angriberen. Wilfried Bony er kendt for at være den store angriber som bolden bliver smidt op til, og så får han den under kontrol. Derfor er hans chancer hos Guardiola ikke så gode, men intet er sikkert.

Den 27-årige Bony har kun startet i 10 Premier League kampe i denne sæson, og nettet fire gange. Selvom Bony ikke ligefrem er i god form, mener Daily Star stadig at har niveauet til at spille topfodbold.

Yaya Toure har tidligere haft succes med Guardiola i deres fælles Barcelona-tid.(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Yaya Toure har tidligere haft succes med Guardiola i deres fælles Barcelona-tid.(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Derfor burde det ikke være noget problem for Manchester City, og få solgt Bony. Det afhænger dog af hvad Manchester City satser på at få for Bony.

Dailystar mener ikke de her spillere kommer til at spille under Pep Guardiola:  

Joe Hart, Yaya Toure, Jesus Navas og Fernando. ¨

Læs også: Yaya Toure overvejer at forlade City efter Guardiolas ankomst er fastslået