Den 30-årige franskmand Samir Nasri, forventes ifølge et spansk medie. Enten at skifte til en italiensk storklub, eller en af de to tyrkiske klubber som jagter den erfarne franske kantspiller.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige franske kantspiller Samir Nasri, forventes at være en færdig mand hos Premier League-klubben Manchester City. Nasri var i den seneste sæson udlejet til den spanske klub Sevilla.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Football-espana skriver at der er en italiensk storklub, som viser stor interesse i den erfarne franskmand. Det spanske medie skriver samtidig, at det ikke ligefrem var en succesfuld tid hos Sevilla, hvor Nasri mere eller mindre fik at vide, at han kunne grave sin egen grav.

Det spanske medie skriver at der er interesse fra Milan. Der er dog også to tyrkiske storklubbe, som har stor interesse i den 30-årige franske kantspiller. Det er de to klubber Fenerbahce, og Galatasaray.

Tiden efter Arsenal, har ikke været god for Nasri

Samir Nasri var en af de bedste spillere hos Arsenal, men så skiftede franskmanden til Manchester City. Det gik også godt i Manchester, i løbet af den første periode. Derefter er det bare gået ned ad bakke, for Samir Nasri.

Den 30-årige Manchester City-spiller, er ikke med i Pep Guardiolas planer i Manchester. Sevilla ønsker som tidligere nævnt, ikke at sikre sig Nasri på en permanent aftale. Derfor forventes det at Nasri enten skifter til Serie A, eller en af de to tyrkiske klubber.

Læs også: Hvad sker der i Chelsea?