Den spanske Manchester United-stjerne David De Gea rygtes endnu engang mod Real Madrid, og derfor væk fra Manchester United. Daily Mail giver deres bud, på de største kandidater til at overtage De Geas plads.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen David De Gea bliver endnu engang sat i forbindelse med et skifte væk fra Old Trafford. Det er ifølge Daily Mail endnu engang den spanske storklub Real Madrid, som viser interesse i De Gea.

(Photo by Ashley Crowden – CameraSport via Getty Images)

Den 26-årige målmand er uden tvivl blandt verdens absolut bedste, på hans position som sidste skanse. Daily Mail skriver at Real Madrid skulle stå klar med et bud, men José Mourinho skulle kræve det dobbelte.

Det forventes at Real Madrid står klar med omkring 340.000.000 kroner. Mediet skriver dog at Mourinho efter sigende skulle kræve omkring 680.000.000 kroner, for den velspillende spanske målmand.

Manchester-klubben har ifølge flere medier, stor interesse i to Real Madrid-spillere. Det er den spanske angriber Alvaro Morata og den franske forsvarsspiller Raphael Varane. De to spillere kan måske spille en rolle i en mulig De Gea-handel.

Daily Mail mener at Real Madrid muligvis kan sikre sig den 26-årige David De Gea, ved hjælp af de to førnævnte Real Madrid-spillere. Mediet mener at Varane og Morata kan skifte til Manchester United, og så tager De Gea turen til Madrid-klubben.

Hvem kan muligvis erstatte David De Gea?

Samtidig skriver Daily Mail at der er mange målmænd Manchester United kan hente til klubben, såfremt de sælge den 26-årige spanske målmand. De største kandidater er ifølge mediet Jan Oblak og Gianluigi Donnarumma.

Så er der også de spillere som i mediets øjne, ikke har så stor interesse for Mourinho og United, men stadig kan skifte til De Røde Djævle. Der er ifølge mediet tale om Bernd Leno, Rui Patricio, og Hugo Lloris.

Læs også: Top4: Keepere med flest clean sheets i Champions League-historien