Arsenal-stjernen Alexis Sanchez rygtes endnu engang væk fra Emirates Stadium. Dog forventes det at Lyon-angriberen Lacazette skifter til Arsenal, og derfor forventes det ikke Arsenal vil gå ud og bruge flere penge.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Dailymail skriver at der kan ske store ting, hos Premier League-storklubben Arsenal. Det er endnu engang Alexis Sanchez som rygtes væk fra Emirates. Der er ifølge mediet mulighed for at Sanchez forlader Arsenal.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Dailymail understreger at Arsené Wenger skulle have udtalt, at Sanchez kan forlade Emirates. Det sker dog kun hvis der udspiller sig en anden historie i baggrunden. Enten skal Wenger kunne få Sergio Agüero eller Kylian Mbappé til Arsenal.

Den 28-årige Arsenal-stjerne har i den seneste sæson lavet 24 mål og 10 assist i løbet af 38 Premier League-kampe.

Hvor ser vi den velspillende Arsenal-stjerne i næste sæson?

De klubber som er i kamp om Alexis Sanchez, er ifølge Dailymail Bayern München, Manchester City og Juventus. Dog understreger mediet samtidig at de er i tvivl om had der egentlig vil ske, hos Arsenal.

Lyon-stjernen Alexandre Lacazette er ifølge flere medier millimeter fra et skifte, til Premier League-storklubben Arsenal. Derfor må det understreges at der bliver brugt mange penge, i den handel.

Derfor skal Arsenal enten gå ud og bruge absurd mange penge denne sommer, ellers er det kun en af handlerne som bliver en realitet. Dailymail skriver samtidig, at der er mulighed for at Sanchez måske kan byttes direkte over for Sergio Agüero.

Læs også: Chelsea legende Terry har fundet sig en ny klub