Den 28-årige Inter Milan-stjerne Ivan Perisic rygtes endnu engang væk, fra den italienske storklub. Det er igen Premier League-giganten Manchester United, som viser stor interesse i kroaten.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige kroatiske kantspiller Ivan Perisic, rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub Inter Milan. Det har primært været Manchester United som har vist interesse, og det er det også denne gang.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images )

Serie A-storklubben har tidligere afvist bud fra Manchester United, men i sidste ende har Inter gjort det klart, at de kræver et bestemt beløb. Beløbet der kræves er på omkring 400.000.000 kroner.

Sky Sports skriver samtidig at José Mourinho ikke har den store lyst til at sende de mange penge afsted. Men det forventes samtidig at Manchester United er tæt på, at sende bud til Milan.

Derfor må det forventes at José Mourinho har snakket med ledelsen, og er nået frem til at de har brug for den erfarne kroatiske kantspiller.

Inter kan lave kæmpe profit

Inter Milan hentede for to sæsoner siden Ivan Perisic til klubben, for omkring 100.000.000 kroner. Det vil sige at den italienske storklub kan lave en kæmpe profit, på et eventuelt salg af den 28-årige kroat.

Manchester United har allerede brugt rigtig mange penge, på at hente to spillere til Old Trafford. Det er Romelu Lukaku og Victor Lindelöf, som har underskrevet med ‘De Røde Djævle’.

Læs også: Kovacic: Jeg vil væk