Det engelske medie Bleacher Report har fået den geniale idé at lade selveste Kong Zlatan Ibrahimovic læse tweets om sig selv højt, fra en Twitter-konto, kaldet Zlatan Facts. Den 33-årige spiller var ude af stand til at holde masken og brød flere gange ud i latter, efter at have læst de absurde sætninger om ham selv.

Den svenske landsholdspiller er kendt for at være en fantastisk fodboldspiller, som har scoret nogle helt eminente mål. Derudover forbinder mange fodboldentusiaster ham også med humor. PSG-spillerens evige hylende morsomme, flabede og anderledes bemærkninger, er blevet en fast bestanddel af et hvert Zlatan-interview. Med denne stil har Kong Zlatan, som han også kaldes, leveret mange overskrifter til aviserne for hans komiske indsats på og uden for banen.

Soccer Legend Zlatan Ibrahimovic Reads His Favorite ‘Zlatan Facts’

Ovenstående overskrift er altså navnet på youtube-videoen, hvor Zlatan læser tweets op om sig selv, og den kan du se nedenfor.

Zlatan er ud over at være god på banen og sjov uden for banen også rigtig god betalt. Zlatans løn svarer til at han kan købe over 1600 franske Peugeot 108’ere hvert år.

Læs også: Zlatans vildeste citater ever

Nedenfor kan du se Zlatan merchandice og fanbøger og lignende:

[shopello_products]