Manchester United er på jagt efter en angriber, ifølge flere medier. Eftersom at deres superangriber Zlatan Ibrahimovic ikke forventes at komme i spil igen, før i 2018. 

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har været meget bedre med i den nuværende sæson, end de var i den sidste sæson. Det er formentlig grundet ankomsten af José Mourinho, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan og Eric Bailly.

Den 35-årige svenske superangriber Zlatan Ibrahimovic, blev alvorligt skadet i Europa League-kampen mod Anderlecht. Det så i manges øjne ikke så alvorligt ud i starten, men det blev en meget langvarig skade i sidste ende.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic forventes ikke at komme i spil igen, før engang i 2018. Det vil sige at Manchester United skal klare sig uden den vigtigste spiller i den første halvdel af sæsonen 17/18.

Metro skriver nu at Manchester United er på udkig efter en stjerneangriber, som kan overtage positionen fra den 35-årige svenske Manchester United-stjerne. Spilleren som Mourinho håber kan overtage er, den spanske angriber Alvaro Morata.

Forlader den spanske angriber Real Madrid?

Den 24-årige Real Madrid-angriber har flere gange vist at han er en god angriber. Både hos den italienske storklub Juventus, men også hos Mourinhos tidligere klub Real Madrid. Morata får ikke fuld spilletid, men han har stadig formået at lave 20 mål i den nuværende sæson.

Der meldes dog ikke om en forventet pris på Alvaro Morata, men der er ingen tvivl om den spanske angriber vil blive ekstremt dyr, at hente væk fra Estadio Santiago Bernabeu.

Læs også: Manchester City-flop rygtes mod spansk fodbold