Den 26-årige Manchester City-spiller Eliaquim Mangala rygtes væk fra Etihad Stadium. Mangala er udlejet til Valencia, og det forventes også at den spanske klub vil hente franskmanden til klubben på en permanent aftale. Dog kan de få kamp til stregen, af en tyrkisk storklub.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportwitness skriver at La Liga-klubben Valencia, har stor interesse i at hente Premier League-forsvarsspiller til klubben. Det er Manchester City-spilleren Eliaquim Mangala som i forvejen er udlejet til netop Valencia.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Den 26-årige franske midterforsvar rygtes til Valencia, på en permanent aftale. Det spanske medie Super Deporte skriver at Mangala har været blandt Valencias bedste spillere i denne sæson, så derfor har de interesse i franskmanden.

Det spanske medie skriver samtidig at det formentlig ikke bliver billigt, at få hentet Eliaquim Mangala væk fra Manchester City. Super Deporte skriver at Mangala forventes at koste omkring 175.000.000 kroner.

Hvem ender ud med at “vinde” den franske forsvarsspiller?

Dog understreger det spanske medie at Valencia formentlig vil få kamp til stregen, om den franske forsvarsspiller. Det er den tyrkiske klub Galatasaray som også forventes at have stor interesse, i Manchester City-spilleren.

Læs også: Eden Hazard sætter navn på tre fremtidige vindere af Ballon d’Or