Det kan ikke have gået nogen næses forbi, at der i de seneste par år er blevet investeret flere milliarder i spillere fra Europa hos de kinesiske klubber. Senest skiftede Alex Teixeira og Jackson Martinez for en samlet sum af 100 millioner euro.

Foto: Reuters / Phil Noble

Foto: Reuters / Phil Noble

Af Emil Plovgaard

Torsdag middag skiftede endnu en spiller så kontinent. Det drejer sig om den brasilianske spiller, Hulk, der skifter Zenit Sankt Petersborg ud med Shanghai SIPG for små 415 millioner kroner.

Den kinesiske klub har dog ikke opgivet sin jagt på spillere, bare fordi de har spenderet lidt over 400 millioner kroner på en enkelt spiller.

Læs også: Medier: Crystal Palace er på jagt efter Benteke

Ifølge den engelske avis, The Guardian, ville Shanghai SIPG nemlig også have fat i Watfords spiller, Odion Ighalo, men Premier League-klubben har altså takket nej til et bud, der lød på 38 millioner pund, hvilket svarer til 340 millioner danske kroner.

Selv om salget kunne være profitabelt for Watford, så har ejeren af klubben, Giampaolo Pozzo, ingen intentioner om at sælge ud af spillertruppen i denne sæson. Watfords klubejer, der for øvrigt også har majoritetsandel i Udinese og Granada, har også afvist bud på angriberen Troy Deeney fra blandt andre de forsvarende mestre fra Leicester.

Læs også: Medie: Real Madrid ofrer Morata i byttehandel med megastjerne