Den 27-årige Inter Milan-angriber Stevan Jovetic forventes at forlade Inter denne sommer. Samtidig med at den spanske klub Sevilla, har planer om at hente angriberen til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Inter Milan-angriber Stevan Jovetic, er tidligere blevet rygtet væk fra Serie A. Det er endnu engang den spanske klub Sevilla, som viser stor interesse i den 27-årige angriber fra Montenegro.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Det italienske medie Forzaitalian skriver at Sevilla har indstillet sigtekornet på Jovetic igen, fordi at det forventes at Sevilla-profilen Vitolo skifter til Atletico Madrid. Jovetic var også udlejet til netop Sevilla, i den sidste halvdel af sidste sæson.

Den 27-årige angriber nåede at spille 22 kampe for Sevilla, og det blev til syv scoringer. Siden Stevan Jovetic skiftede til Inter tilbage i 2015, er det blevet til 32 kampe for den italienske storklub.

Har Sevilla dummet sig?

Da Sevilla have lejet Jovetic hos Inter Milan, kunne de hente ham permanent til klubben for omkring 115.000.000 kroner. Nu forventer det italienske medie at Sevilla skal op, og byde en større sum penge. Hvis de vil sikre sig Inter-angriberen.

Læs også: Liverpool ultra tæt på Atletico Madrid-angriber