Den italienske storklub Inter Milan, har ifølge italiensk medie interesse i to midtbanespillere. Den ene er Marlos fra Shakhtar Donets og den anden er Marcel Sabitzer fra RB Leipzig.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Calciomercato skriver at Serie A-storklubben Inter Milan, har to spillere i kikkerten. Det er to spillere som begge både kan spille på midtbanen, og på den offensive midtbane. Den ene er 29-årige Marlos, og den anden er 24-årige Marcel Sabitzer.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Marlos er en af de store stjerner hos Shakhtar Donetsk, og det har han været i nogle sæsoner. Den anden er østrigeren Marcel Sabitzer, som så har været velspillende hos Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Det står ifølge det italienske medie ret klart, at Inter Milan har planer om at forstærke deres offensiv, når vi når sommerens transfervindue. Marlos har kontrakt med Shakhtar Donetsk frem til 2019.

Inter Milan har ifølge mediet tidligere vist interesse, i den kreative brasilianer. Dog blev det på daværende tidspunkt ikke til en afsluttet handel. Men det forventes at det måske kan ende ud i en færdig handel, i løbet af sommerens transfervindue.

Der meldes dog intet om hvad prisen på Marlos formentlig er. Men grunden til at prisen måske kan blive formindsket, er ifølge mediet grundet at han kun har lidt over et år tilbage af kontrakten med Shakhtar Donetsk.

Hvilken af de to spillere er bedst for Inter Milan?

24-årige Marcel Sabitzer har i modsætning til Marlos, en forventet pris. Bundesliga-klubben kræver ifølge mediet omkring 225.000.000 kroner. Derfor er der formentlig større chance for at Inter vil sikre sig Marlos, frem for Marcel Sabitzer.

Da Inter har lidt problemer med økonomien, og derfor skal de ikke ud og spendere mange millioner. Og det forventes at Marlos kan blive hentet til klubben, for et mindre beløb end hvad RB Leipzig kræver for Marcel Sabitzer.

Læs også: Chelsea-træner bekræfter: To nøglespillere er skadet forud for kampen mod Tottenham