Inter Milan-angriberen Stevan Jovetic på 27 år, rygtes væk fra Inter Milan. Der er interesse fra Premier League-klubben Newcastle, ifølge et engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-oprykkeren Newcastle ser ud til at have planer om, at forstærke angrebet med en ny spiller. Det engelske medie The Mirror skriver, at Inter Milan-angriberen Stevan Jovetic bliver jagtet af Newcastle.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Det engelske medie skriver at det ikke forventes, at Stevan Jovetic koster mange penge at hente væk fra Inter Milan. Den 27-årige angriber koster ifølge The Mirror omkring 100.000.000 kroner, at hente væk fra den italienske klub.

Angriberens vej til storklubberne

Den 27-årige angriber har tidligere prøvet kræfter med Premier League. Det hele startede for Jovetic hos Partizan, derefter skiftede Stevan til Fiorentina hvor han spillede over 100 kampe. Derefter skrev han under med Manchester City, og så blev han udlejet til Inter Milan, som så senere hentede ham til klubben.

Den 27-årige angriber har også været udlejet til den spanske klub Sevilla. Det blev dog ikke den perfekte udlejning, og derfor tog Jovetic turen tilbage til Inter Milan. Nu kan det være at vi kommer til at se Stevan Jovetic i Premier League igen.

Læs også: Kort inden lukketid: Chelsea køber Arsenals offensivprofil i denne uge